logo

Roesvaststaal RVS designs| keukenbladen | achterwand |

1.) Glad finish geborsteld RVS design

RVS glad finish 1,25

Glad finish geborsteld is RVS type 304 en siliciumcarbide behandeld dat wil zeggen dat deze versie fijn na geborsteld wordt waardoor het oppervlakte een eiglans krijgt.

Voor Laboratoria en Ziekehhuizen wordt vaak RVS type 316 vereist, deze is behandeld en zuurbestendig.

RVS grof geborsteld is een versie waarbij de borstelrichting duidelijk zichtbaar is. Voorbeeld hieronder:

2.) Mat finish geborsteld Alu Look RVS design

RVS glad matte uitvoering

Dit design valt in de smaak bij keukens met een industriele uitstraling en combineerd goed bij keukens met hout en beton.

3.) 3d look bewerkte finish RVS design

RVS 3d design

Gevraagd door architecten en degene die de keuken een nog meer opvallend uiterlijk willen geven. Door zijn bewerkte oppervlak krijgt deze toepassing een geheel ander uitterlijk. Het oppervlak wordt gekenmerkt door het warrelende geschuurd en geborsteld oppervlak

4.) Wild geborsteld RVS design

Wild geborsteld

Een mooie afwerking die nog niet veel onder de aandacht is gebracht en bij de meesten onbekend. Dit is een uniek design dat voornaemlijk tot zijn recht komt bij de woonkeuken en ook de eilandkeuken en in het middelpunt staat van het wonen.

Door zijn speciaal uiterlijk ontstaat er een speciaal effect bij verschillend lichtval waarbij het blad een mooie vegen zichtbaar worden. Het heeft wat weg van het stuckwerk dat ook schuurwerkwordt genoemd.

5.) Wafel motief RVS design

Wafel motief

Dit is een patroon die ingeperst is, deze platen wordt aangeleverd vanuit de staalfabriek. Platen die wij gebruiken zijn extra dik waarbij de kwaliteit hoog is.

Wafel keukenbladen worden meestal toegepast bij woningbouw en bedrijfskeukens maar kan ook goed passen bij traditionele keukens. Een voordeel is het geringe slijtoppervalk, krasbestendigheid en ook uiteraard de andere voordelen van RVS.

6.) Leder look Fijn ets RVS design

Fijn Ets

Dit oppervak is net als bij de wafel structuur een ingewalst motief. Dit wordt toegepast in de woningbouw en bedrijfskeukens vanwege het duurzame en slijtvaste oppervlak.

Na het aanvragen van uw offerte kunnen wij op verszoek kosteloos een monster toesturen

Aanvraag offerte